Zafer Yalçınpınar

Düzenle|Haziran 2007 Zafer Yalçınpınar, 1979 yılının Temmuz ayında İstanbul`da doğdu. 1997 yılında İstek Vakfı Belde Koleji`ni bitirdi. 2001 senesinde Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü`nde lisans derecesini, 2003 senesinde ise Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü`nde yüksek lisans derecesini tamamladı. 2004 yılının başından beri TÜBİTAK-Gebze Yerleşkesi`nde Yönetim Bilimleri alanında araştırma görevlisi olarak çalışıyor. İstanbul- Erenköy`de yaşıyor. Babası da babasının babası da İstanbul`da doğmuştur. 2002 yılından beri Kuzey Yıldızı Edebiyat Dergisi`ni yayıma hazırlamaktadır. Şiirleri ve öyküleri ``Heves, Son Kişot, Monokl, No-Edebiyat, Budala, Yaratı(m), Düşe-Yazma, Kavram Kargaşa, E, Öteki-siz, Wesvese, İmlasız, Üç Nokta, Kül Öykü, Mor Taka, Zinhar, Berfin Bahar, Karalama, Sanat Cephesi ve Bireylikler`` adlı dergilerde yer almıştır.

Edebiyatçılar Derneği, Türkiye Yazarlar Sendikası ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesidir.

“Karşı” (2000, Lotus Yayınları), “Korkak Düşler” (2001, Lotus Yayınları), "Siya" (2006, Mevsimsiz Yayınları) adlı öykü kitapları yayımlanmıştır."Livar" adlı ilk şiir kitabı ise 2007 yılında Lotus Yayınları tarafından yayımlanmıştır. "ŞİİŞ"(görsel işler), "ÇALGIDÖNÜM" ve "KELİMENİN YÜZÜ" adlı şiirsel e-kitapları da bulunmaktadır.

Web Sitesi: [1] adresinde ziyaret edilebilir.

İlgili bağlantılar:

Sonrasızlık Fanzin İçin: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/blog

Kitap Koleksiyonu İçin: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/koleksiyon2007.pdf

Puşt Ahali için: http://groups.google.com/group/pustahali?hl=tr

Edebiyat Geçmişi İçin: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/baykusbakisi.html

Şiirinin nasıl olduğunu merak edenler için: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/siirimnasildir.html

Şiirinin Ne diye Olduğunu merak edenler için: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/siirimnasildir2.html

10. İstanbul Bienali`ne karşı tasarladığı görsel iş ve yazdığı yazı için için: http://zaferyal.kuzeyyildizi.com/blog/?p=219



Kaynaklar

Vikipedi

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.