--}}

Abdullah Oğuz

Abdullah Oğuz (d. 17 Haziran, 1958) Türk yönetmen, yapımcı, senaryo yazarı.

Abdullah Oğuz (d. 17 Haziran, 1958) Türk yönetmen, yapımcı, senaryo yazarı.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.

Filmografi



Dış bağlantılar



türk-biyo-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

Filmleri (15)

Son filmleri

Benim Babam Bir Melek
Benim Babam Bir Melek

Dört yaşındayken annesi Sandra tarafından terk edilen Ömer, babası Ümit ve babaannesi Rıukiye ile ya...

Çember: Kızımı Bulun
Çember: Kızımı Bulun

Çember: Şehrin Günahları
Çember: Şehrin Günahları

Filmografi

Sene Film adı
2003 O Şimdi Asker Yapımcı
2003 Asmalı Konak - Hayat Yönetmen
2005 O Şimdi Mahkum Yönetmen
2007 Mutluluk Yazar
2007 Mutluluk Yapımcı
2007 Mutluluk Yönetmen
2008 Sıcak Yönetmen
2010 Hayde Bre Yönetmen
2015 Senden Bana Kalan Yapımcı
2015 Senden Bana Kalan Yönetmen
2017 Çember: Oyunu Bozuyorum Yapımcı
2017 Çember: Oyunu Bozuyorum Yönetmen
2017 Çember: Şehrin Günahları Yapımcı
2017 Çember: Kızımı Bulun Yapımcı
2017 Benim Babam Bir Melek Yapımcı


İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.