Abdullah Oğuz

Abdullah Oğuz (d. 17 Haziran, 1958) Türk yönetmen, yapımcı, senaryo yazarı.

Abdullah Oğuz (d. 17 Haziran, 1958) Türk yönetmen, yapımcı, senaryo yazarı.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur.

Filmografi



Dış bağlantılar



türk-biyo-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

Filmleri (15)

Son filmleri

Benim Babam Bir Melek
Benim Babam Bir Melek

Dört yaşındayken annesi Sandra tarafından terk edilen Ömer, babası Ümit ve babaannesi Rıukiye ile ya...

Çember: Kızımı Bulun
Çember: Kızımı Bulun

Çember: Şehrin Günahları
Çember: Şehrin Günahları

Filmografi

Sene Film adı
2003 O Şimdi Asker Yapımcı
2003 Asmalı Konak - Hayat Yönetmen
2005 O Şimdi Mahkum Yönetmen
2007 Mutluluk Yazar
2007 Mutluluk Yapımcı
2007 Mutluluk Yönetmen
2008 Sıcak Yönetmen
2010 Hayde Bre Yönetmen
2015 Senden Bana Kalan Yapımcı
2015 Senden Bana Kalan Yönetmen
2017 Çember: Oyunu Bozuyorum Yapımcı
2017 Çember: Oyunu Bozuyorum Yönetmen
2017 Çember: Şehrin Günahları Yapımcı
2017 Çember: Kızımı Bulun Yapımcı
2017 Benim Babam Bir Melek Yapımcı


İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Abdullah Oğuz ilgili konular

  • Oğuz

    iyi ve doğru adam
  • Mutluluk (film)

    Mutluluk, Zülfü Livaneli'nin eserinden uyarlanan, 2007 yapımı bir Abdullah Oğuz filmi.
  • Abdullah Oğuz

    Abdullah Oğuz (d. 17 Haziran, 1958) Türk yönetmen, yapımcı, senaryo yazarı.
  • Candeğer Kılınçer Oğuz

    Candeğer Kılınçer Oğuz, (d. 13 Haziran 1980) Türk atlet. Spora 14 yaşında, ortaokulda Beden Eğitimi Öğretmeni Nevin Koçak’ın teşviki i
  • Mihriban Oğuz

    Mihriban Oğuz (d. 17 Nisan 1971, İzmir) 2005-2006 sezonundan beri Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Bölüm Direktörü görevini sürdürmektedi
  • Oğuz (şehir)

    Oğuz (Azerice: '' Oğuz ''), Azerbaycan'da şehir. Oğuz Rayonunun idarî merkezidir.
  • Oğuz Üstünel

    Oğuz Üstünel (d. 10 Şubat 1989, Samsun), Türk futbolcu.
  • Sevdan Gözümün Bebeği

    Çelik'in 4. albümüdür. 1997'de çıkmıştır.
  • Rahman Oğuz Kobya

    Rahman Oğuz Kobya (d. 22 Eylül 1988 Vakfıkebir, Trabzon) Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da oynamaktadır.
  • Karaoğlan (dizi)

    ''Karaoğlan'', 2002 yılında Kanal D televizyonunda yayınlanan dizi.