Amber Benson

Diğer anlamı|Amber

Amber Nicole Benson (d. 8 Ocak 1977 tarihinde Birmingham-Alabama) ABD`li oyuncu.

Filmografi

  • ``King of the Hill`` (1993), : Ella McShane rolünde
  • ``The Crush`` (1993), : Cheyenne rolünde
  • ``Jack Reed: Badge of Honor`` (1993), : Nicole Reed rolünde
  • ``Imaginary Crimes`` (1994), : Margaret rolünde
  • ``Jack Reed: A Search for Justice`` (1994) : Nicole Reed rolünde
  • ``S.F.W.`` (1994) : Barbara `Babs` Wyler rolünde
  • ``Jack Reed: One of Our Own`` (1995) : Nicole Reed rolünde
  • ``Bye Bye, Love`` (1995) : Meg Damico rolünde
  • ``Buffy the Vampire Slayer`` (1997-2003) : Tara Maclay rolünde
  • ``Can`t Hardly Wait`` (1998, : Stephanie rolüde
  • ``Take It Easy`` (1999) : Justy rolünde
  • ``Deadtime`` (1999) : Patty rolünde
  • ``The Prime Gig`` (2000) : Batgirl rolünde
  • ``Hollywood, Pennsylvania`` (2001) : Mandy Calhoun rolünde
  • ``The Enforcers`` (2001) : Abby rolünde
  • ``Don`s Plum`` (2001) : Amy rolünde
  • ``Tabu`` (2002, Taboo) : Piper rolünde
  • ``Chance`` (2002) : Chance rolünde
  • ``Latter Days`` (2003) : Traci rolünde (Alyson Hannigan) Buffy the Vampire Slayer`da]
  • ``Totally Gay!`` (2003) : ona sama
  • ``The 100 Scariest Movie Moments`` (2004) : ona sama
  • ``Watchful Eyes`` (2004) : Stephanie Gallagher rolünde
  • ``Race You to the Bottom`` (2005) : Maggie rolünde
  • ``Intermedio`` (2005) : Barbie rolünde
  • ``Tripping Forward`` (2006) : Gwen rolünde


ABD-biyo-taslak DEFAULTSORT:Benson, Amber

Kaynaklar

Vikipedi

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Amber Benson Resimleri

Tara Maclay
4 yıl önce

doğmuş ve 7 Mayıs 2002'de Sunnydale-Kaliforniya'da ölmüştür. Tara Maclay, Amber Benson tarafından canlandırılmıştır. Tara, ilk olarak dördüncü sezonda Hush...

Tara Maclay, 16 Ekim, 1980, 2002, 7 Mayıs, Alyson Hannigan, Amber Benson, Angel, Anthony Stewart Head, Anya Jenkins, Buffy Summers
Tales of the Slayers
1 yıl önce

Tales of the Slayers; Joss Whedon, Amber Benson ve diğer yazarlar tarafından avcı soyunun farklı üyeleri hakkında yazdıkları hikâyelerin toplandığı ve...

The Body
4 yıl önce

bölümdeki Sarah Michelle Gellar, Michelle Trachtenberg, Alyson Hannigan ve Amber Benson'ın oyunculuk yeteneklerini övmüştür. Ayrıca Bianculli'ye göre "The Body"...

The Body, Amber Benson, Forever, I Was Made to Love You, Joss Whedon, Joyce Summers, Tara Maclay, Randy Thompson, Kristine Sutherland
Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi
4 yıl önce

olarak ortaya çıkar ve hemen ikinci bölümde ana kadroya dahil olur. ^Amber Benson, altıncı sezonun "Seeing Red" bölümüne kadar yinelenen karakter olarak...

Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi, Alyson Hannigan, Amber Benson, Angel, Anthony Stewart Head, Anya Jenkins, Buffy Summers, Buffy the Vampire Slayer, Cadı, Daniel "Oz" Osbourne, David Boreanaz
Villains
4 yıl önce

("The Wish" ve "Doppelgängland" bölümleri.) Bu bölüm, Tara'yı yani, Amber Benson'u televizyonda gördüğümüz son bölüm. Willow'un, Warren'ın derisini yüzme...

Villains, Amber Benson, Seeing Red, Two to Go, Amelinda Embry, Jeff Kober, Tom Lenk, Marti Noxon, David Solomon, Danny Strong, Adam Busch
8 Ocak
1 yıl önce

sunucu ve yazar (ö. 2017) 1976 - Bora Sancar, Türk basketbolcu 1977 - Amber Benson, Amerikalı oyuncu 1977 - Erdal Bibo, Türk basketbolcu 1977 - Manuela...

8 Ocak, 10 Ocak, 11 Ocak, 12 Eylül, 12 Ocak, 1324, 13 Ocak, 14 Ocak, 15 Ocak, 1642, 16 Ocak
2008 Yaz Olimpiyatları'nda Yeni Zelanda
5 yıl önce

Çeyrekfinale Yükselenler Kadınlar' Jenny Bindon, Abby Erceg, Anna Green, Amber Hearn, Kristy Hill, Rachel Howard, Katie Hoyle, Emma Kete, Renee Leota,...

Chosen
1 yıl önce

karakterini geri getirmeyi de planladığını açıkladı, ancak aktris Amber Benson'ın o esnada başka film projeleri vardı. Bu bölümde, Joss Whedon'un yarattığı...

Chosen, -, Buffy Summers, Buffy The Vampire Slayer, David Boreanaz, Dawn Summers, End of Days, Joss Whedon, Rupert Giles, Willow Rosenberg, Xander Harris