Ayça Bingöl

Ayça Bingöl (d.

Portal|Tiyatro Ayça Bingöl   (d. 1975 - İstanbul)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü`nden mezun oldu. 1996 yılında Dormen Tiyatrosu`nda profesyonel oyunculuğa başladı. 1998 - 2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora`da oynadı. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynadı, seslendirme sanatçılığı yaptı. Halen Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu. 2007/2008 sezonunda ``Bana Bir Picasso gerek`` adlı oyun ile Duru Tiyatro`ya katılmıştır.



Rol aldığı bazı oyunlar



  • Oyun Karıştı
  • Kare As
  • Olacak Şey Değil
  • Zafer Madalyası
  • Yukarıda Biri mi Var
  • Bugün Git Yarın Gel
  • Klakson, Borazan ve Bırtlar
  • Tıpkı Sen Tıpkı Ben


Filmografisi



  • Hayat Kavgam - 2007
  • Tramvay - 2006
  • Taşların Sırrı - 2006
  • Yadigar - 2004
  • Anne Babamla Evlensene - 2002
  • Gözlük - 2000
  • Evdeki Yabancı - 2000
  • Sır Dosyası - 1999


Linkler





Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.