Aytaç Yörükaslan   (d. 1937)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, mimar. Süper Baba`da Şevket Altuğ`un, Sıcak Saatler`de Mehmet Aslantuğ`un babasını oynamıştır. Ayrıca, Show TV`de yayınlanan Gizli Dünyalar programının sunuculuğunu yapmıştır.

Aytaç Yörükaslan

Aytaç Yörükaslan   (d. 1937)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, mimar. Süper Baba`da Şevket Altuğ`un, Sıcak Saatler`de Mehmet Aslantuğ`un babasını oynamıştır. Ayrıca, Show TV`de yayınlanan Gizli Dünyalar programının sunuculuğunu yapmıştır.

2002 yılında Şehir Tiyatrosu`ndan emekli olan Aytaç Yörükaslan, sinema ve dizi filmlerde oynamış, tiyatro oyunlarında rol almıştır. Ayrıca mimarlık mesleği gereği, pek çok tiyatro binasının yapımına da imza atmıştır.

Filmografisi



  • Bebeğim - 2006
  • Şubat Soğuğu - 2004
  • Kimsecikler - 1999
  • Sıcak Saatler - 1998
  • Mektup - 1997
  • 80. Adım - 1996
  • Kurtuluş - 1996
  • Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros - 1993
  • Süper Baba - 1993
  • Kuş Sayfaları - 1990
  • Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni - 1990
  • Sis - 1988
  • Zalimler - 1966
  • Ay Yıldız Fedaileri - 1966


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi
ben gaziantep göksüncük köyünden haci tas sana bi türlü ulasmak istiyorum tanımıssındır

İlgili konuları ara

Yanıtlar