DJ Bobo

230px|thumb|right|DJ Bobo, 2005]

DJ Bobo (tam adı Peter Rení© Baumann) (d. 5 Ocak, 1968, Kölliken, İsviçre) İsviçreli Eurodance müzisyeni.

Babası, İtalyan Luigi Cipiriano, annesi İsviçreli Ruth Baumann`dır.

Eurovision 2007 Finlandiya / Helsinki`de İsivçre adına "Vampires Are Alive" adlı şarkı ile yarışacak...



Diskografi

Albümleri:
  • ``Dance with Me`` (1993)
  • ``There Is a Party`` (1994)
  • ``Just for You`` (1995)
  • ``World in Motion`` (1996)
  • ``Magic`` (1998)
  • ``The Ultimate Megamix `99`` (1999)
  • ``Level 6`` (1999)
  • ``Planet Colors`` (2001)
  • ``Celebration`` (2002)
  • ``Visions`` (2003)
  • ``Chihuahua`` (2003)
  • ``Live in Concert`` (2003)
  • ``Pirates of Dance`` (2005)
  • ``Greatest Hits`` (2006)


Singleları:

  • "I Love You" (1989)
  • "Ladies in the House" (1991)
  • "Let`s Groove On" (1991)
  • "Somebody Dance with Me" (1992)
  • "Keep on Dancing" (1993)
  • "Take Control" (1994)
  • "Everybody" (1994)
  • "Let the Dream Come True" (1994)
  • "Love Is All Around" (1995)
  • "There Is a Party" (1995)
  • "Freedom" (1995)
  • "Love Is the Price" (1996)
  • "Pray" (1996)
  • "Respect Yourself" (1996)
  • "It`s My Life" (1997)
  • "Shadows of the Night" (1997)
  • "Where Is Your Love" (1998)
  • "Around the World" (1998)
  • "Celebrate" (1998)
  • "Together" (1999)
  • "Lies" (1999)
  • "What a Feeling" (2001)
  • "Hard to Say I`m Sorry" (2001)
  • "Colors of Life" (2001)
  • "Celebration" (2002)
  • "I Believe" (2003)
  • "Chihuahua" (2003)
  • "Pirates of Dance" (2005)
  • "Amazing Life" (2005)
  • "Pura Pasion" (2005)
  • "Secrets of Love" (2006)
  • "Vampires Are Alive" (2007 - Eurovision)


Dış bağlantılar





}

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar