Erol Keskin

Kısaca: Erol Keskin   (d. 3 Kasım 1931 - İstanbul)   Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, senarist. ...devamı ☟

Erol Keskin   (d. 3 Kasım 1931 - İstanbul)   Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen, senarist.

Erol Keskin, Şehir Tiyatroları oyuncusu olup, sanatçı Suna Keskin`in eşidir. Yaş haddi nedeniyle emekli olmuştur. Çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol almış, bir çok oyun ve filmde yönetmenlik yapmış ve belgesel çekimleri gerçekleştirmiştir.

Ödülleri



Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunları

Filmografisi

  • Fikret Bey - 2006
  • Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz - 2006
  • Köpek - 2005
  • Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
  • Her Şey Aşk İçin - 2002
  • Abdülhamit Düşerken - 2002
  • Herkes Kendi Evinde - 2000
  • Kurşun Kalem - 2000
  • Kurtuluş- 1996
  • Üç İstanbul - 1983
  • Adak - 1979
  • Hasip İle Nasip - 1976
  • Tuzak - 1976
  • Deli Yusuf - 1975
  • Enayi - 1974
  • Korkusuz Aşıklar - 1972
  • Gece - 1972
  • Mustafam - 1972
  • Silah ve Namus - 1971
  • Süper Adam - 1971
  • Elmacı Kadın - 1971
  • Tamam mı Canım - 1971
  • Vur Patlasın Çal Oynasın - 1970
  • Erikler Çiçek Açtı - 1968
  • Bozuk Düzen - 1965
  • Dünkü Çocuk - 1965
  • Genç Kızların Sevgilisi - 1963
  • İki Gemi Yanyana - 1963
  • Battı Balık - 1962
  • Kadın Ve Tabanca - 1962
  • Aşk Ve Yumruk - 1961
  • Sensiz Yıllar - 1960


Portal|Tiyatro

Linkler





Kaynaklar

Vikipedi

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Erol Keskin Resimleri

Erol Keskin (futbolcu)
3 yıl önce

Erol Keskin (d. 2 Mart 1927, İstanbul - ö. 1 Ekim 2016, İstanbul), Türk eski millî futbolcudur. Adalet ve Fenerbahçe'ın eski futbolcularındandır. 1954...

Erol Keskin (oyuncu)
4 ay önce

Erol Keskin (3 Kasım 1931, İstanbul - 18 Mayıs 2021, İstanbul), Türk oyuncu, yönetmen ve senaristtir. Erol Keskin, Şehir Tiyatroları oyuncusu olup, sanatçı...

Suna Keskin
3 yıl önce

o yıllardaki ilk kapanışı ile, herkesin yolu ayrıldı. Gruptan Erol Günaydın, Erol Keskin, Hadi Çaman, Tuncel Kurtiz ile birlikte, Gen-Ar Tiyatrosu'nu kurdu...

Suna Keskin, 1940, 30 Ağustos, Aktris, Aktör, Avrupa Yakası, Aşk-ı Memnu, Biga, Erol Keskin, Mavi Gözlü Dev (film)
Bozuk Düzen (film)
2 yıl önce

Nur Erol Keskin İsmet Ay Esmeray Yüksel Gözen Zeynep Tedü 1966 Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Film (Haldun Dormen) En İyi Senaryo (Erol Keskin...

Erol Günaydın
4 ay önce

Tiyatrosunda birçok oyununda yer alan Günaydın, ayrıca Tuncel Kurtiz, Suna Keskin, Erol Keskin ve Cahit Irgat ile Genar Tiyatrosunu kurdu. Gazeteci-yazar Emine...

Erol Günaydın, 1933, Akçaabat, Sanatçı, Sinema, Taslak, Tiyatro, Çiçek Taksi
Erol Uğurlu
3 yıl önce

Erol Uğurlu (d. 1942, Elbistan, Kahramanmaraş, Türkiye), Türk bürokrat. 1963 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiridi. Kofçaz, Güdül, Simav...

Erol Uğurlu, 1942, Abdülkadir Aksu, Akif Tığ, Ali Haydar í–ner, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ata Bey, Bayburt (il), Cenap Aksu, Elbistan, Kahramanmaraş, Enver Saatçigil
Herkes Kendi Evinde
3 yıl önce

satışa çıkarır. Selim'im 58 yıldır Rusya'da yaşayan büyükbabası Nasuhi (Erol Keskin) Türkiye'ye geri döner ve Selim'den kendisini çocukluğunun geçtği zeytinliğe...

Silah ve Namus
3 yıl önce

kurtulmak için verdiği mücadeleyi anlatmaktadır. Yılmaz Güney Zuhal Aktan Erol Keskin Altan Günbay Reha Yurdakul Osman Alyanak Feridun Çölgeçen Mümtaz Ener...