--}}

Ferdi Tayfur (müzisyen)

Ferdi Tayfur Turanbayburt (d.

eksik

Müzisyen3 | Müzisyen Adı = Ferdi Tayfur | Resim = | Gerçek Adı = Turan Bayburt | Doğum = 15 Kasım 1945 | Doğum Yeri = bayrak|Türkiye Adana, Türkiye | Ölüm = Yaşıyor | Müzikal Tür = Arabesk | Katıldığı Gruplar = - | Çaldığı Enstrümanlar = Bağlama, Gitar | Albümler = bk.Diskografi | Web = Resmi Web Sitesi

Ferdi Tayfur Turan Bayburt, (d. 15 Kasım 1945, Adana) Türk müzisyen ve sinema oyuncusu.

Filmografi



  • Allahım Sen Bilirsin 1989
  • Bu Şehrin Geceleri 1989
  • Bu Talihimin Canına Okuyacağım 1988
  • Elveda Mutluluklar 1988
  • Ah Bir Çocuk Olsaydım 1988
  • Ya Benimsin Ya Toprağın 1987
  • İçimde Bir His Var 1986
  • Affet Allahım 1986
  • Herşeyim Sensin 1985
  • Haram Oldu Ferdi 1985
  • Utanıyorum 1984
  • Çılgın Arzular Ferdi 1984
  • Yaktı Beni 1983
  • Kalbimdeki Acı 1983
  • Yıldızlar da Kayar Ferdi 1983
  • Sen De Mi Leyla Ferdi 1982
  • Hasret Sancısı Ferdi 1982
  • Günaha Girme 1982
  • Kara Gurbet Ferdi 1981
  • Ben De Özledim Ferdi 1981
  • Olmaz Olsun 1981
  • Bir Damla Ateş Ferdi 1981
  • Durdurun Dünyayı 1980
  • Huzurum Kalmadı 1980
  • Boynu Bükük 1980
  • İnsan Sevince 1979
  • Yuvasız Kuşlar Ferdi 1979
  • Son Sabah 1978
  • Batan Güneş Ferdi 1978
  • Yadeller Ferdi 1978
  • Benim Gibi Sevenler Ferdi 1977
  • Derbeder Ferdi 1977
  • Çeşme Ferdi 1976
  • İçimde Bir His Var 1988
  • Naz Etme / Canına Okuyacağım 1987
  • Haram Oldu 1985
  • Kurtuldum 1984
  • Yaktı Beni 1984
  • Sen de mi Leyla 1983
  • Ben de Özledim 1982
  • Yuvasız Kuşlar 1979
  • İnsan Sevince 1979
  • Son Sabah 1978
  • Ferdi Tayfur 1978
  • Ferdi 77


Linkler

  • http://www.ferdifon.com.tr Resmi Web Sayfası


şarkıcı-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.