Holly Marie Combs

right|float|thumb|Holly Marie Combs

Holly Marie Combs, 3 Aralık 1973 San Diego, California doğumlu Amerikalı oyuncu. Adını Charmed adlı televizyon dizisiyle duyurmuştur. 2001 yılından itibaren dizinin yapımcılığını da üstlenmiştir.

İlk evliliğini 1993-1997 yılları arasında Bryan Travis Smith ile yapan Combs 2004 yılında David Donoho ile evlenmiştir ve bir çocuk sahibidir. İkinci çocuğuna hamiledir.

Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği olan oyuncunun; Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, Travis ve Lola adında 2 köpeği, Blue ve Selena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 tavşanı bulunmaktadır.

Filmografisi

  • See Jane Date (2003) (TV) Natasha Nutley rolünde
  • Ocean`s Eleven (2001)
  • Charmed (1998) (TV Dizisi) Piper Halliwell rolünde
  • Love`s Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (1997) (TV) Diane Zamora rolünde
  • Daughters (1997) (TV) Alex Morrell rolünde
  • Sins of Silence (1996) (TV) Sophie DiMatteo rolünde
  • A Reason to Believe (1995) Sharon rolünde
  • A Perfect Stranger (1994) (TV) Amanda Hale rolünde
  • Picket Fences (1992) (TV Dizisi) Kimberly Brock rolünde (1992-1996)
  • Chain of Desire (1992) Diana rolünde
  • Dr. Giggles (1992) Jennifer Campbell rolünde
  • Simple Men (1992) Kim rolünde
  • Born on the Fourth of July (1989) Jenny rolünde
  • New York Stories (1989) Maskeli Balo misafiri rolünde (`Life Without Zoe` bölümünde)
  • Sweet Hearts Dance (1988) Debs Boon rolünde
  • Walls of Glass (1985) ``Flash Back`` `teki sınıf arkadaşı rolünde


Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar