Justin Henry

Oyuncu2

Oyuncu2 | bgcolour = | name = | image = | imagesize = | caption = | birthname = | birthdate = 25 Mayıs 1971 | location = Rye, New York | deathdate = | deathplace = | othername = | yearsactive = | spouse = | homepage = | notable role = Billy Kramer (``Kramer vs. Kramer``) | academyawards = Adaylık: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
1979 ``Kramer vs. Kramer`` | baftaawards = | emmyawards = | goldenglobeawards = | sagawards = | awards =

Justin Henry (d. 25 Mayıs 1971) Oscar adayı olmuş Amerikalı oyuncu . Kramer Kramer`e Karşı filminde Dustin Hoffman ve Meryl Streep`in canlandırdıkları karakterin oğlu rolünde yer almış ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü`ne aday gösterilmiştir. 8 yaş 276 günlük iken Oscar`a aday olarak bu ödüle en genç aday gösterilmiş kişi olmuştur.

Filmografi

bgcolor="#CCCCCC" align="center"
Yıl >| Yapım || Rol
1979 >| ``Kramer vs. Kramer`` || Billy Kramer
1983 >| ``Tiger Town`` || Alex
1984 >| ``Sixteen Candles`` || Mike Baker
1996 >| ``Andersonville`` || Tyce
2004 >| ``Lost``|| Chester Gould
2007 >| ``The Junior Defenders`` || Jimmy Fletcher


Dış bağlantılar

  • imdb name|id=0377888|name=Justin Henry


Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Justin Henry ilgili konular

  • Henry

    Elektromanyetikte indüktans birimi. Uluslar arası MKS (SI) birimdir ve Amerikalı bilim insanı Joseph Henry (1797-1878) adına izafe edilmiştir.
  • Dustin Hoffman

    Dustin Hoffman (8 Ağustos 1937, Los Angeles), ABD'li sinema oyuncusu.
  • Kramer Kramer'e Karşı

    Kramer Kramer'e Karşı 1980 yılında en iyi film dalında Akademi ödülüne (Oscar) alan, yönetmenliğini Robert Benton'ın yaptığı, Avery Corm
  • Geceyarısı Kovboyu (film)

    Geceyarısı Kovboyu 1969 ABD yapımı dramatik filmdir. Özgün adı Midnight Cowboy dur.
  • Justin Henry

    Oyuncu2
  • Clairefontaine

    Clairefontaine ya da Le Centre Technique National Fernand Sastre (Fernand Sastre Ulusal Teknik Merkezi) çoğunlukla Clairefontaine olarak söz edilen
  • Vahşi Koşu (film)

    Vahşi Koşu, yani özgün adıyla Marathon Man William Goldman'ın aynı adlı gerilim romanından, yine Goldman tarafından uyarlanmıştır. Başro