Macit Flordun

Kısaca: Macit Flordun (d. 13 Mart 1939 - İstanbul) Sinema oyuncusu. ...devamı ☟

Macit Flordun
Macit Flordun

Macit Flordun   (d. 13 Mart 1939 - İstanbul)   Sinema oyuncusu.

Sanatçı Tardu Flordun'un babası olan Macit Flordun, Ankara Devlet Konservatuvarı müzik ve ityatro bölümü mezunudur. Sinemaya 1975 yılında başlamıştır. Birçok film ve oyunda rol almasına karşın, bir otel odasında parasız ölmüştür.

Filmografisi

  • Bizim Yunus - 2000
  • Yürek Dede - 1996
  • Sevginin Sesi - 1996
  • Suikast - 1995
  • Bizim Ev - 1995
  • Alaadin-i Attar - 1994
  • Can Perdesi - 1993
  • Hüdayi Yolu - 1993
  • Beyaz Gece - 1993
  • Yeşeren Asma - 1993
  • Sürgün - 1992
  • Kapıları Açmak - 1992
  • Kurdoğlu 3 - 1992
  • Kurdoğlu 2 - 1992
  • Kurdoğlu - 1991
  • Çizme - 1991
  • Çiçekler Açmak İster - 1990
  • Küçük ve Sonsuz Yürek - 1990
  • Yusufçuk - 1988
  • Bağrımdaki Ateş - 1981
  • Kara Gurbet - 1981
  • Huzurum Kalmadı - 1980
  • Rahmet Ve Gazap - 1980
  • İki Damla Gözyaşı - 1980
  • Yuvasız Kuşlar - 1979
  • Kara Kafa - 1979
  • Divane - 1979
  • Esmerim - 1979
  • İyi Aile Çocuğu - 1978
  • Kadınlar Koğuşu - 1978
  • Kaplanlar Ağlamaz - 1978
  • Avanak Apti - 1978
  • Son Sabah - 1978
  • Şıpsevdi - 1977
  • Yıkılmayan Adam - 1977
  • Sakar Şakir - 1977
  • Ben Sana Mecburum - 1976
  • Yarınsız Adam - 1976
  • Sevmek Ölesiye - 1976
  • Yazgı - 1976
  • Nöri Gantar Ailesi - 1975
  • Çin İşi Japon İşi - 1975
  • Evde Kalmış Kızlar - 1975

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Macit
1 yıl önce

Macit aşağıdaki anlamlara gelebilir; Macit Sonkan - Türk oyuncu Macit Koper - Türk oyuncu ve senarist Macit Flordun - Türk oyuncu Macit Gökberk - Türk...

Avanak Apti
4 yıl önce

Şen) Komiser (Atilla Ergün) Urfalı Apti (Yadigar Ejder) Menajer Erto (Macit Flordun) Barut'un adamı (Arap Celal) Barut'un adamı (Sönmez Yıkılmaz) Apti arkadaşı...

şıpsevdi
1 yıl önce

Handan Adalı - Feridun Çölgeçen - İlhan Daner - Yasemin Esmergül - Macit Flordun - Kasım Gülistan Güzey - Aliye Rona - Nevra Serezli - Eleni Kayhan Yıldızoğlu...

Şıpsevdilik, Erkek, Kız, Lise, Ortaokul
Tardu Flordun
4 yıl önce

Flordun (d. 25 Mayıs 1972, Ankara), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Tardu Flordun, 25 Mayıs 1972’de Ankara’da doğdu. Babası ünlü oyuncu Macit Flordun'dur...

İyi Aile Çocuğu
2 yıl önce

Yavuz Karakaş - Tahsin Saadet Gürses - Ayten Nejat Gürçen - Garson Macit Flordun - Cemal'in Adamı Çetin Başaran - Cemal'in Adamı Renan Fosforoğlu - Rıza...

Yıkılmayan Adam
1 yıl önce

Çakır - Hayri Kayhan Yıldızoğlu - Doktor Feridun Çölgeçen - Edip Arlı Macit Flordun - Gani Bey Mehmet Tekçe - Kadırgalı Veli Efendi Oflaz Onur - Oflaz Kemal...

12 Kasım
1 yıl önce

Rudolph, Amerikalı eski olimpiyat şampiyonu atlet (d. 1940) 1996 - Macit Flordun, Türk tiyatro ve sinema oyuncusu (d. 1939) 2003 - Jonathan Brandis,...

Kırmızı Pazartesi (oyun)
4 yıl önce

oyunudur. Oyun, 2008/2009 sezonun da İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından Macit Koper'in uyarlaması ile sahnelenmiştir. İşleneceği herkesce bilinen bir...