Mark Hamill

Star Wars filminin baş aktörüdür.Bu filme Luke Skywalker karakterini canlandırmıştır.Ayrıca ünlü bir seslendirme sanatçısıdır.

Filmografi

  • ``Wizards (film)`` (1977) (ses)
  • ``Star Wars Episode IV: A New Hope (1977)
  • ``Corvette Summer`` (1978)
  • ``Sam Fuller and the Big Red One`` (1979)
  • ``Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back`` (1980)
  • ``The Big Red One`` (1980)
  • ``The Night the Lights Went Out in Georgia (film)`` (1981)
  • ``Britannia Hospital`` (1982)
  • ``Star Wars Episode VI: Return of the Jedi`` (1983)
  • ``Nausicaí¤ of the Valley of the Wind`` (1984) (İngilizce dublaj)
  • ``Castle in the Sky`` (1986) (İngilizce dublaj)
  • ``Slipstream (1989 film)`` (1989)
  • ``Fall of the Eagles`` (1989)
  • ``The Little Mermaid (1989 film)`` (1989) (ses)
  • ``Midnight Ride`` (1990)
  • ``The Guyver (film)` (1991)
  • ``Black Magic Woman`` (1991)
  • ``Sleepwalkers`` (1992)
  • ``Time Runner`` (1993)
  • ``Batman: Mask of the Phantasm`` (1993) (ses)
  • ``Silk Degrees`` (1994)
  • ``The Raffle`` (1994)
  • ``Village of the Damned (1995 film)`` (1995)
  • ``Laserhawk`` (1997)
  • ``Hamilton (film)`` (1998)
  • ``Watchers Reborn`` (1998)
  • ``Scooby-Doo on Zombie Island`` (1998) (ses)
  • ``Gen¹³`` (1999) (ses)
  • ``Wing Commander (film)`` (1999)
  • ``Walking Across Egypt (film)`` (1999)
  • ``Sinbad: Beyond the Veil of Mists`` (2000) (ses)
  • ``Scooby-Doo and the Alien Invaders`` (2000) (ses)
  • ``Joseph: King of Dreams`` (2000) (ses)
  • ``Batman Beyond: Return of the Joker`` (ses)
  • ``Thank You, Good Night`` (2001)
  • ``Jay and Silent Bob Strike Back`` (2001)
  • ``Earth Day`` (2001) (ses)
  • ``Balto II: Wolf Quest`` (2002) (ses)
  • ``Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade`` (2003) (ses)
  • ``Reeseville`` (2003)
  • ``Comic Book: The Movie`` (2004) (yönetmen)
  • ``Repitition`` (2005)
  • ``Avatar: The Last Airbender`` (2005) (ses)
  • ``Thru the Moebius Strip`` (2005) (ses)
  • ``Ultimate Avengers 2`` (2006) (ses)
  • ``Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers`` (2006) (ses)
  • ``Robotech: The Shadow Chronicles`` (2006) (ses)
  • ``Marvel: Ultimate Alliance`` (2006) (ses)


oyuncu-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konular

1977 1978 1982 1983 1984 1986 1989 1990 1991 1992

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Mark
1 yıl önce

asker Mark A. Gabriel, yazar Mark Hamill, aktör Mark Hateley, futbolcu Mark Knopfler, sanatçı Mark Lawrenson, futbocu Mark Lombardi, ressam Mark Messier...

Mark, Gelsenkirchen-Resser Mark, Konvertibıl Mark, Marc Anthony, Mark A. Gabriel, Mark Antony, Mark Hamill, Mark Hateley, Mark I, Mark Knopfler, Mark Lambert Bristol
Skywalker (anlam ayrımı)
5 yıl önce

Yıldız Savaşları serisindeki karakterlerdir: Luke Skywalker, Mark Hamill tarafından canlandırılan karakter Anakin Skywalker, serinin ilk filmindeki çocukluk...

Batman: The Animated Series
1 yıl önce

dili İngilizcedir. Batman'i Kevin Conroy, en büyük düşmanı Joker'i ise Mark Hamill seslendirmiştir. Çizgi dizinin (yapım şekline göre) bölümlerinin listesi:...

Luke Skywalker
1 yıl önce

Luke Skywalker, Yıldız Savaşları filminde yer alan ve Mark Hamill tarafından canlandırılan kurgusal karakter. Jedi Şövalyesi Anakin Skywalker ile Naboo...

Luke Skywalker, Alderaan, Anakin Skywalker, Asi Birliği, Asteroid, C-3PO, Darth Vader, Erkek, Galaktik Cumhuriyet, General, Han Solo
Johnny Bravo
1 yıl önce

West Dionne Warwick Mick Jagger Richard Simmons Joey McIntyre Mr. T Mark Hamill Shaquille O'Neal Donny Osmond Seth Green Allyce Beasley Curtis Armstro...

25 Eylül
1 yıl önce

sanatçısı 1944 - Michael Douglas, Amerikalı sinema sanatçısı 1951 - Mark Hamill, Amerikalı oyuncu 1952 - Christopher Reeve, Amerikalı sinema sanatçısı...

25 Eylül, 10 Ekim, 10 Eylül, 11 Eylül, 12 Eylül, 1396, 13 Eylül, 14 Eylül, 1561, 15 Eylül, 16 Eylül
Sürekli Dizi
1 yıl önce

Hayalet'i J. G. Quintel, Rigby'i William Salyers, Skips'i ünlü oyuncu Mark Hamill, Benson, Pops ve Kas Adam'ı Quintel'in CalArts'tan sınıf arkadaşı Sam...

The Muppet Show
1 yıl önce

Murray 4x16 (088) - Jonathan Winters 4x17 (089) - Star Wars karakterleri (Mark Hamill, Peter Mayhew, Anthony Daniels ve Kenny Baker) 4x18 (090) - Christopher...

The Muppet Show, 1976, 1980, 1981, 27 Eylül, 8 Temmuz, ABD, Alice Cooper, Andy Williams, Anthony Daniels, Bob Hope