meat loaf

Meat Loaf (d. 27 Eylül 1947, Dallas, Teksas) Amerika`li Rock müzik şarkıcısı.

Meat Loaf

Meat Loaf (d. 27 Eylül 1947, Dallas, Teksas) Amerika`li Rock müzik şarkıcısı.

Diskografi

Stüdyo Albümleri

  • ``Stoney & Meatloaf`` (1971)
  • ``Bat Out Of Hell`` (1977)
  • ``Dead Ringer`` (1981)
  • ``Midnight at the Lost and Found`` (1983)
  • ``Bad Attitude`` (1984)
  • ``Blind Before I Stop`` (1986)
  • ``Bat Out Of Hell II: Back Into Hell`` (1993)
  • ``Welcome to the Neighborhood`` (1995)
  • ``Couldn`t Have Said It Better`` (2003)
  • ``Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose`` (2003)


Canlı ve Compilation Albümleri

  • ``Hits out of Hell`` (1985)
  • ``Live at Wembley`` (1987)
  • ``Heaven & Hell`` (1989)
  • ``Live Around the World`` (1996)
  • ``The Very Best of Meat Loaf`` (1998)
  • ``VH1 Storytellers`` (1999)
  • ``Bat Out Of Hell (Canlı)`` (2004)


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

meat loaf

i. rulo köfte

meat loaf

baked food made from ground meat and spices that has been shaped into a rectangular or rounded form

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin İspanyolca karşılığı.
Rollo de carne picada cocida

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Fransızca karşılığı.
miche de viande, petit morceau de viande

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Almanca karşılığı.
Hackbraten

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin İtalyanca karşılığı.
polpettone di carne

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Portekizce karşılığı.
carne moída

İlgili konuları ara

Yanıtlar