Meat Loaf

Kısaca: Meat Loaf (d. 27 Eylül 1947, Dallas, Teksas) Amerika`li Rock müzik şarkıcısı. ...devamı ☟

meat loaf
Meat Loaf

Meat Loaf (d. 27 Eylül 1947, Dallas, Teksas) Amerika`li Rock müzik şarkıcısı.

Diskografi

Stüdyo Albümleri

  • ``Stoney & Meatloaf`` (1971)
  • ``Bat Out Of Hell`` (1977)
  • ``Dead Ringer`` (1981)
  • ``Midnight at the Lost and Found`` (1983)
  • ``Bad Attitude`` (1984)
  • ``Blind Before I Stop`` (1986)
  • ``Bat Out Of Hell II: Back Into Hell`` (1993)
  • ``Welcome to the Neighborhood`` (1995)
  • ``Couldn`t Have Said It Better`` (2003)
  • ``Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose`` (2003)


Canlı ve Compilation Albümleri

  • ``Hits out of Hell`` (1985)
  • ``Live at Wembley`` (1987)
  • ``Heaven & Hell`` (1989)
  • ``Live Around the World`` (1996)
  • ``The Very Best of Meat Loaf`` (1998)
  • ``VH1 Storytellers`` (1999)
  • ``Bat Out Of Hell (Canlı)`` (2004)


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin İspanyolca karşılığı.
Rollo de carne picada cocida

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Fransızca karşılığı.
miche de viande, petit morceau de viande

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Almanca karşılığı.
Hackbraten

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin İtalyanca karşılığı.
polpettone di carne

meat loaf

İngilizce meat loaf kelimelerinin Portekizce karşılığı.
carne moída

meat loaf

i. rulo köfte

meat loaf

baked food made from ground meat and spices that has been shaped into a rectangular or rounded form

İlgili konular

1947 27 eylül amerika dallas teksas

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

meat loaf Resimleri

Meat loaf
3 yıl önce

Meat Loaf sahne ismiyle tanınan Michael Lee Aday, (doğuştan: Marvin Lee Aday) (d. 27 Eylül 1947, Dallas, Teksas) Amerikalı rock müzik şarkıcısı. Stoney...

Meat Loaf, 1947, 27 Eylül, Amerika, Dallas, Teksas
Bat Out of Hell II: Back Into Hell
6 yıl önce

tarafından hazırlanan ve piyasaya 1993 yılında sürülen Meat Loaf grubuna ait bir müzik albümüdür. Meat Loaf grubunun ilk solo albümü olan Bat Out of Hell albümünden...

The Rocky Horror Glee Show
6 yıl önce

ilgili sorunlarını aşmaktadır. Orijinal filmde yer alan Barry Bostwick ile Meat Loaf, bölümde cameo görüntü yapar. Şarkılar ve kostümler dahil Rocky Horror...

Michael Whelan
6 yıl önce

Obituary'e ait Cause of Death albümü, Meat Loaf’a ait Bat Out of Hell II: Back Into Hell ve The Very Best of Meat Loaf albümleri de yer almaktadır. ^ "The...

Shine (Sopo Nijaradze şarkısı)
6 yıl önce

Leuzzi, birçok Eurovision şarkısına imza atan Hanne Sorvaag ve Scorpions, Meat Loaf, Paul Stanley, Lindsay Lohan gibi ünlü sanatçılarla çalışmış Harry Sommerdahldır...

BloodRayne (film)
3 yıl önce

Madsen, Matthew Davis, Michelle Rodriguez, Ben Kingsley, Billy Zane ve Meat Loaf paylaşmıştır. BloodRayne, daha önce House of the Dead ve Alone in the...

BloodRayne (film), 12 Nisan, 15 Haziran, 15 Mart, 16 Şubat, 2005, 2006, 27 Haziran, 29 Nisan, 6 Ocak, 7 Nisan
1994 Grammy Ödülleri
6 yıl önce

Vokal Performansı: "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)" - Meat Loaf En İyi Rock Grup Vokal Performansı: "Livin' On The Edge" - Aerosmith En...

1994 Grammy í–dülleri, 1977 Grammy í–dülleri, 1978 Grammy í–dülleri, 1979 Grammy í–dülleri, 1980 Grammy í–dülleri, 1981 Grammy í–dülleri, 1982 Grammy í–dülleri, 1983 Grammy í–dülleri, 1984 Grammy í–dülleri, 1985 Grammy í–dülleri, 1986 Grammy í–dülleri
Todd Rundgren
6 yıl önce

arasında The Band, Paul Butterfield, Patti Smith, Sparks, The Tubes, Meat Loaf, Hall and Oates, Grand Funk Railroad, New York Dolls, Badfinger, The Psychedelic...