--}}

Melvins

Seattle`lı grunge grubu.Heavy Metal ağırlıklı müzik yaparlar.1984`ten beri aktif şekilde müzik yapmaktadırlar.Genelilkle indie rock çevrelerinçe bilinir.Nirvana mmüzik gurubunun solisti Kurt Cobain çok yakın arkadaşlarıdır.Dünya çapında bilinmelerinin nedeni Kurt Cobain`in en sevdiği gruplar arasında olmalarına borçludurlar.

Seattle`lı grunge grubu.Heavy Metal ağırlıklı müzik yaparlar.1984`ten beri aktif şekilde müzik yapmaktadırlar.Genelilkle indie rock çevrelerinçe bilinir.Nirvana mmüzik gurubunun solisti Kurt Cobain çok yakın arkadaşlarıdır.Dünya çapında bilinmelerinin nedeni Kurt Cobain`in en sevdiği gruplar arasında olmalarına borçludurlar.

Grup Elemanları

  • Dale Croveris
  • Joe Preston
  • Matt Lukin
  • Kevin Rutman
  • Mark Deutrom
  • Buzz Osborne


Diskografi

  • 1986 10 Songs
  • 1987 Gluey Porch Treatments
  • 1989 Ozma
  • 1991 Bullhead
  • 1991 Melvins
  • 1992 Lysol
  • 1993 Houdini
  • 1994 Your Choice Live Series
  • 1994 Prick Reptile
  • 1994 Stoner Witch
  • 1996 Stag
  • 1997 Honky
  • 1999 The Maggot
  • 1999 The Bootlicker
  • 2000 The Crybaby
  • 2001 Alive at the F*cker Club
  • 2001 Electroretard Man`s Ruin
  • 2001 The Colossus of Destiny [1]
  • 2002 Hostile Ambient Takeover
  • 2004 Pigs of the Roman Empire
  • 2006 Houdini Live 2005: A Live History of Gluttony and Lust
  • 2006 A Senile Animal


Müzik grubu-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Melvins
Melvins