--}}

Petek Kırboğa

Oyuncu

Oyuncu | bgcolour = Silver | Ad = Petek Kırboğa | image = | | Doğum tarihi = 3 Mart 1978| | Doğum yeri = İzmir / Türkiye| | Boyu =

Petek Kırboğa, 3 Mart 1978 tarihinde İzmir`de doğmuştur. İstanbul Tiyatro Akademisi mezunudur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. 2007 yılında Acun Ilıcalı`nın sunmuş olduğu ve yayından kaldırılan dayanıklılık ve cesaret yarışması ``Fear Factor`` adlı yarışmada da yarışmıştır.

Filmografi

  • ``OKS Anneleri (2007)``
  • ``Zeynep (2005)``
  • ``Kadın İsterse (2004)``
  • ``En İyi Arkadaşım (2004)``
  • ``Koçum Benim (2002)``


Linkler



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.