Müzisyen

Roger Cicero

Müzisyen | Müzisyen Adı =Roger Cicero | Resim = 230px | Gerçek Adı =Roger Marcel Cicero Ciceu | Doğum =6 Temmuz 1970 | Doğum Yeri =bayrak|Almanya Berlin, Almanya | Ölüm = | Etnik Köken =ROM | Müzikal Tür = Jazz, Pop | AOY = 2003 - | Katıldığı Gruplar = | Çaldığı Enstrümanlar = | Albümler = | Web = Resmi site

Roger Marcel Cicero Ciceu (d. 6 Temmuz 1970 Berlin). Rumen piyanist Eugen Cicero`nun oğludur. 2007 Eurovision Şarkı Yarışması`nda Almanya adına yarışmıştır. Şarkısının ismi Frauen regier`n die Welt`dir. Almanya bu şarkıyla kendisine 19. sıradan yer bulabilmiştir.

Diskografi

Albümleri

  • 2003: The Essence Of A Live Event
  • 2004: Home
  • 2005: There I go
  • 2006: Good Morning Midnight
  • 2006: Mí¤nnersachen


Single`ları

  • 2006: So geil Berlin
  • 2006: Zieh die Schuh aus
  • 2006: Ich atme ein
  • 2006: Murphys Gesetz
  • 2007: Frauen regier`n die Welt
  • 2007: Guess who rules the world


DVD`leri

  • 2007: Mí¤nnersachen - Canlı


Linkler

Resmi site

müzisyen-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar