Ryan Gosling

Oyuncu2

Oyuncu2 | bgcolour = | name = Ryan Gosling | image = Ryan gosling.jpg | imagesize = | caption = | birthname = Ryan Thomas Gosling | birthdate = 12 Kasım 1980 | location = flagicon|Canada London, Ontario | deathdate = | deathplace = | othername = | yearsactive = | spouse = | homepage = | notable role = Noah Calhoun (``The Notebook``)Dan Dunne (``Half Nelson``) | academyawards = Adaylık: En İyi Erkek Oyuncu2006 ``Half Nelson`` | baftaawards = | emmyawards = | goldenglobeawards = | sagawards = Adaylık: En İyi Aktör - Sinema 2006 ``Half Nelson``

Ryan Thomas Gosling (12 Kasım 1980) Akademi ödülüne aday gösterilmiş kanadalı oyuncu.

2007`de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi`ne katılması için akademiden davet aldı. Film Academy Invites 115 New Members, The Associated Press, 19 Haziran, 2007 Academy Invites 115 to Become Members, Academy of Motion Picture Arts and Sciences, 18 Haziran, 2007

Filmografi

bgcolor="#CCCCCC"
Yıl !! Yapım !! Rol !! Not
1995 >| ``Goosebumps`` || Greg Banks ||
1997 >| ``Breaker High`` || Sean Hanlon ||
1998 >| ``Young Hercules`` || Hercules ||
2000 >| ``Remember the Titans`` || Alan Bosley ||
2001 >| ``The Believer`` || Danny Balint ||
2002 || ``The Slaughter Rule`` || Roy Chutney ||
Murder by Numbers`` >| Richard Haywood ||
2003 >| ``The United States of Leland`` || Leland P. Fitzgerald ||
2004 >| ``The Notebook`` || Noah Calhoun ||
2005 >| ``Stay`` || Henry Letham ||
2006 >| ``Half Nelson`` || Dan Dunne ||
2007 || ``Lars and the Real Girl`` || Lars ||
Fracture`` >| Willy Beachum ||
The Other Side`` >| Marston the 2nd ||
2008 || ``The Good Heart`` || Lucas ||
The Lovely Bones`` >| Jack Salmon ||
The Argentine`` >| ||


Kaynaklar

reflist

Linkler

  • IMDb`de kişi|Ryan Gosling|0331516


Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Ryan Gosling ilgili konular

  • Cinayet Gecesi

    Cinayet Gecesi (film, 2007), 2007 Amerikan yapımı filmdir.
  • Java (programlama dili)

    Java, Sun Microsystems mühendislerinden James Gosling tarafından geliştirilmeye başlanmış açık kodlu, nesneye yönelik, zeminden bağımsız,
  • Ryan Gosling

    Oyuncu2
  • Stay (film)

    Stay, 2005 yılı ABD yapımı sinema filmidir.
  • Raymond Gosling

    Raymond Gosling (d. 1926) King's College London'da John Randall yönetiminde Maurice Wilkins ve Rosalind Franklin ile birlikte DNA'nın yapısını ke
  • Suç Çetesi

    ''Gangster Squad'', Türkçe adıyla ''Suç Çetesi'', senaryosu Beall Will tarafından yazılan ve Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini yaptığı 2
  • Cinayet Gecesi (film, 2007)

    Cinayet Gecesi , 2007 Amerikan yapımı bu filmde; Kendisini bir Polis Dedektifi ile aldatan karısını vuran ve suçlamalara çok akıllıca cevapla
  • Michaëlle Jean

    Michaëlle Jean CC CMM COM CD FRCPSC (hon) ''(d. 6 Eylül 1957)'' 27. Konfederal Kanada ve 4 Ağustos 2005 tarihinden itibaren görevdeki Genel Valisi
  • Not Defteri (film)

    ''The Notebook'', Nick Cassavetes'in yönetmenliğini yaptığı, Nicholas Sparks'ın aynı isimli romanından uyarlanan, 2004 yılında çekilen roma