Selçuk Özer

thumb|right|300px

Selçuk Özercan (d. 1954, Erzincan) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, senarist.

Gerçek ismi Selçuk Özercan olan sanatçı, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda ve sinema filmlerinde rol almış, en son ``Kurtlar Vadisi`` dizisiyle daha çok tanınmıştır. Kış Düşleri adlı bir filmin senaristi ve başrol oyuncusudur.

Filmografisi



  • Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
  • Hacı Ruknettin - 2006
  • Fırtına Hayatlar - 2004
  • Canım Annem - 2004
  • Kin ve Gül - 2003
  • Hayat Bağları - 1999
  • Baharın Son Günleri - 1997
  • Kış Düşleri - 1993
  • Tutku - 1993
  • Düş Gezginleri - 1992
  • Önce İnsan - 1989
  • Kırmızı Gece - 1988
  • Üçüncü Göz - 1988
  • Çil Horoz - 1987
  • İşte Kadın - 1987
  • Yirmidört Saat - 1987
  • Yarın Yarın - 1987
  • Papatya - 1987
  • Ziyaret - 1987
  • Kupa Kızı - 1986
  • Hastahane - 1986
  • Kartallar Yüksek Uçar - 1983
  • Tomruk Deliormanlı - 1982
  • Yorgun Savaşçı - 1979
  • Derdim Dünyadan Büyük - 1978
  • Töre - 1978
  • Vahşi Sevgili - 1977
  • Çözülme - 1977
  • Liseli Kızlar - 1977
  • Kördüğüm - 1977
  • Arzu - 1976
  • Beş Milyoncuk Borç Verir Misin - 1975
  • Babacan - 1975
  • Kızım Ayşe - 1974
  • Dertler Benim Olsun - 1974


Linkler



Oyuncu-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar