Serkan Altunorak (d.

Serkan Altunorak

kaynaksız Oyuncu | bgcolour = Silver | Ad = Serkan Altunorak | Resim = | | Doğum tarihi = 24 Aralık 1976| | Doğum yeri = Türkiye / Ankara |

Serkan Altunorak (d. 24 Aralık 1976),Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

1999 yılında Ayrılsakta Beraberiz`de Unisex Bekir, 2004 yılında Yağmur Zamanı`nda Volkan, 2006 yılında İmkansız Aşk`da Efe, yine 2006 yılında Gomeda`da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak`ta Merdan`ı canlandıran oyuncu 2008 yılında ise Sınıf dizisinde Umut karakterini ve DOT`ta Kürklü Merkür oyununda Elliot karakterini canlandırdı. Fatih Akın`ın Sezen Aksu`nun ``Yanmışım Sönmüşüm Ben`` şarkısına çektiği klipte rol aldı.



Filmografi

Yer aldığı sinema filmleri

  • Roz`un Sonbaharı - Metin, 2008
  • Gomeda - Tolga, 2006
  • Kaç Para Kaç, 1999

Yer aldığı diziler

  • Sınıf - Umut, 2008
  • Kara Duvak - Merdan, 2007
  • İmkansız Aşk - Efe, 2006
  • Yağmur Zamanı - Volkan, 2004
  • Ayrılsakta Beraberiz - Unisex Bekir, 1999

Yer aldığı tiyatro oyunları



Tiyatro

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar