Suna Keskin   (d. 30 Ağustos 1940 - Biga)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Suna Keskin

Suna Keskin   (d. 30 Ağustos 1940 - Biga)   Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan sanatçı, bir çok tiyatro oyununda, sinema ve dizi filmde rol almıştır. Oyuncu ve yönetmen Erol Keskin`in eşidir. Avrupa Yakası dizisinde kıskanç eş, ``Sedef`` rolüyle tanınır.





Filmografisi



  • Mavi Gözlü Dev - 2007
  • İki Arada Aşk - 2005
  • Üç Kadın - 2005
  • Yadigar - 2004
  • Aktör Eskisi - 2004
  • Sil Baştan - 2004
  • Avrupa Yakası - 2004
  • Bir Tatlı Huzur - 2002
  • Dünya Varmış - 2001
  • Mutluyüz Ailesi - 2001
  • Uzaydan Adam Çıkmaz - 1999
  • Şen Olasın Nuri Bey - 1993
  • Elif Ana - Ayşe Kız - 1987
  • Çekiç ve Titreşim - 1979
  • Aşk-ı Memnu - 1975
  • Babaların Günahı - 1973
  • Büyük Bela - 1972
  • Üç Sevgili - 1972
  • Kopuk - 1972
  • Tatlı Dillim - 1972
  • Geldi Sevdi Vurdu - 1971
  • You Can`t Win `Em All - 1970
  • Köye Dönen Yosma - 1970
  • Dertli Gönlüm - 1968
  • Kozanoğlu - 1967
  • Ölüm Tarlası - 1966






Linkler







oyuncu-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar