--}}

Tad

Seattle'lı underground grunge grubu.

Seattle`lı underground grunge grubu. Nirvana, Alice in Chains ve Soundgarden`la sayısız kere turneye çıkmışlardır.

Grup Elemanları

  • Kurt Danielson
  • Tad Doyle
  • Gary Thorstensen
  • Steve Wied
  • Mike Mongrain
  • Josh Sinder


Diskografi

  • 1989 - God`s Balls
  • 1990 - Salt Lick/God`s Balls
  • 1991 - 8-Way Santa
  • 1993 - Inhaler
  • 1995 - Live Alien Broadcasts
  • 1995 - Infrared Riding Hood


müzik-taslak

Kaynaklar

Vikipedi

Haritası

Tad koordinatları: 38.3331510, -81.4939530

Diğer anlamları

Tad

Türkçe Tad kelimesinin İngilizce karşılığı.
n. little boy; very small amount n. taste, flavor, flavour [Brit.], savor, savour [Brit.], good taste, salt

Tad

İngilizce Tad kelimesinin Flemenkçe karşılığı.
zn. kind, beetje, jongen : klein jongentje

Tad

1. i., k. dili azıcık bir miktar.
2.  i, k, küçük çocuk, dili.

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.