Zemrën e lamë peng. Olta Boka tarafından seslendirilen, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Arnavutluk'u temsil edecek olan şarkı.

Zemrën E Lamë Peng

Zemrën e lamë peng. Olta Boka tarafından seslendirilen, 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Arnavutluk'u temsil edecek olan şarkı. == Dış bağlantılar == * Zemrën E Lamë Peng

Zemrën E Lamë Peng (Olta Boka) sözleri

Olta Boka tarafından albümünde söylenen Zemrën E Lamë Peng adlı şarkının sözleri.

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi,Strehën e fundit, Të dashurisë
Dhe ndalen akrepat atje
Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or' e përkryer, Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi,Strehën e fundit, Të dashurisë
Dhe ndalen akrepat atje
Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or' e përkryer, Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng

Yanıtlar