Austin O'Riley

Austin O`Riley (27 Ocak 1979) Amerikalı kadın porno oyuncusu.

{{Kadın yetişkin|
isim =
| foto = | doğum = 27 Ocak 1979 | yer = Kaliforniya | gerçek adı= | ölüm = | ölçüler = 36A-26-40 | boy = 1,57m | kilo = 53kg | göz rengi = Mavi | saç rengi = Sarı | doğal göğüs = Hayır | takma adı= Austin, Austen, Austin O`Reilly | filmler = | resmisitesi = | iafd = | imdb = | afdb = 30421/Austin_O`Riley }}

Austin O`Riley (27 Ocak 1979) Amerikalı kadın porno oyuncusu.

Güney Kaliforniya`da Palm Springs ve Big Bear yakınlarında dünyaya geldi ve büyüdü. Ailesi İrlandalı`dır ve sıkı Katolik`tir.

Kız arkadaşı Britney Foster`ın Austin`i porno endüstrisine girmesi için ikna ettiği söylenir.

2001 yılında çektiği ilk filmlerle meşhur olmaya başladı. Klasik sarışın, mavi gözlü, dolgun göğüslü görüntüsünden dolayı kısa sürede basamakları tırmandı, anal seks sahnelerinde de oynadı.

Resmi bir emeklilik açıklaması gelmemesine karşın 2004`ten beri yeni bir filmde oynamamaktadır ve sektörü bırakmış görünmektedir.

Seçilmiş filmografi

  • ``All Sex No Talk`` (2005)
  • ``Anal fever 3`` (2004)
  • ``The Art of Double Penetration`` (2004)
  • ``Double Dip `er`` (2003)
  • ``Just Ass for All`` (2003)
  • ``Legal Skin 1`` (2001)


Dış bağlantılar



Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.