Helen Hunt

Helen Elizabeth Hunt, 1963 doğumlu Emmy, Altın Küre ve Akademi Ödülü sahibi ABD'li oyuncu.

Ünlü| adı = Helen Elizabeth Hunt| Resim =| Doğum tarihi= 15 Haziran 1963| Ölüm tarihi =| Doğduğu ülke=flagicon|ABDCulver City,Kaliforniya, ABD| Meslek =Oyuncu|

Helen Elizabeth Hunt, 1963 doğumlu Emmy, Altın Küre ve Akademi Ödülü sahibi Amerika`lı oyuncu.

Filmografi

  • aman aman(2006)
  • A Good Woman (2004)
  • Pulse Pounders (2002)
  • Curse of the Jade Scorpion, The (2001)
  • One Night at McCool`s (2001)
  • Cast Away (2000)
  • What Women Want (2000)
  • Pay It Forward (2000)
  • One Night at McCool`s (2001)
  • Dr. T and the Women (2000)
  • As Good As It Gets (1997)
  • Twister (1996)
  • Kiss of Death (1995)
  • Trancers 3: Deth Lives (1992)
  • The Waterdance (1992)
  • Mr. Saturday Night (1992)
  • Bob Roberts (1992)
  • Queens Logic (1991)
  • Into the Badlands (1991)
  • Trancers 2: The Return of Jack Deth (1991)
  • Next of Kin (1989)
  • Stealing Home (1988)
  • Miles From Home/Farm of the Year (1988)
  • Shooter (1988)
  • Project X (1987)
  • Peggy Sue Got Married (1986)
  • Girls Just Want To Have Fun (1985)
  • Trancers/Future Cop (1985)
  • Bill: On His Own (1983)
  • Choices of the Heart (1983)
  • Quarterback Princess (1983)
  • Desperate Lives (1982)
  • Child Bride of Short Creek (1981)
  • The Miracle of Kathy Miller (1981)


Ödüllerinden Bazıları

  • 1993: Altın Küre: Bir TV Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): Mad About You
  • 1994: Altın Küre: Bir TV Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): Mad About You
  • 1994: Screen Actors Guild Ödülü: Bir Komedi Dizisinde Muhteşem Performans Gösteren Kadın Oyuncu, Mad About You
  • 1994: Amerikan Komedi Ödülü: Bir TV Dizisindeki En Komik Kadın Oyuncu, Mad About You
  • 1995: Amerikan Komedi Ödülü: Bir TV Dizisindeki En Komik Kadın Oyuncu, Mad About You
  • 1996: Emmy: Bir Komedi Dizisindeki Muhteşem Kadın Başrol Oyuncusu, Mad About You
  • 1996: Altın Küre: Bir TV Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): Mad About You
  • 1997: Emmy: Bir Komedi Dizisindeki Muhteşem Kadın Başrol Oyuncusu, Mad About You
  • 1997: Altın Küre: Bir Sinema Filminde En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): As Good As It Gets
  • 1997: Altın Uydu: Bir Sinema Filminde En İyi Kadın Oyuncu (müzikal ya da komedi): As Good As It Gets
  • 1997: The Actor: Bir Başrolde Muhteşem Performans Gösteren Kadın Oyuncu, As Good As It Gets
  • 1997 - Oskar - En İyi Kadın Oyuncu: As Good As It Gets
  • 1998: Emmy: Bir Komedi Dizisindeki Muhteşem Kadın Başrol Oyuncusu, Mad About You
  • 1998: ShoWest: Yılın Kadın Oyuncusu
  • 1998: Amerikan Komedi Ödülü: Bir Sinema Filmindeki En Komik Kadın Oyuncu, As Good As It Gets
  • 1998: Halkın Tercihi Ödülü: TV`nun Favori Kadın Oyuncusu


Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Helen Hunt ilgili konular

  • Helen Hunt

    Helen Elizabeth Hunt, 1963 doğumlu Emmy, Altın Küre ve Akademi Ödülü sahibi ABD'li oyuncu.
  • ABD Bayrağı

    Amerika Birleşik Devletleri bayrağı, Amerika Birleşik Devletleri'nin bayrağıdır. Kırmızı, beyaz ve mavi renklerden oluşur.
  • Tarihin en zenginleri

    Bu tarihin en zenginleri listesi, Amerikan Doları olarak, dünya genelinde 2006 yılında Dünyaca ünlü Forbes dergisi tarafından hazırlanmışt
  • Bonnie Hunt

    Bonnie Lynn Hunt (d. 22 Eylül 1961, Şikago) Emmy, Altın Küre adaylıkları bulunan ABD`li aktris, yönetmen, komedyen, yazar.
  • Su Dansı

    Film
  • Benden Bu Kadar

    As Good as It Gets Jack Nicholson'ın En İyi Erkek Oyuncu Helen Hunt'ın En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazandığı 1997 yapımı Amerikan Filmi.
  • Amerika Birleşik Devletleri Bayrağı

    Amerika Birleşik Devletleri bayrağı, Amerika Birleşik Devletleri'nin bayrağıdır. Kırmızı, beyaz ve mavi renklerden oluşur.
  • Kadınlar Ne İster

    Kadınlar Ne İster (özgün adı: ''What Women Want''), başrollerini Mel Gibson ve Helen Hunt'un paylaştığı 2000 ABD yapımı film. 127 dakika u
Helen Hunt
Helen Hunt