Val Kilmer

Val Kilmer, (31 Aralık 1959) Amerikalı sinema oyuncusu

Val Kilmer, (31 Aralık 1959) Amerikalı sinema oyuncusu

Seçilmiş filmografi

Yıl !! Başlık!! Rol !! Not
2005 || ``Kiss, Kiss, Bang, Bang`` || Gay Perry ||
Mindhunters `` >| Jake Harris ||
2004 || ``Alexander`` || Philip ||
| Staff Sergeant Skeer ||
Spartan `` >| Scott ||
2003 || ``The Missing`` || Lt. Jim Ducharme ||
Wonderland`` >| John Holmes ||
2002 >| ``The Salton Sea `` || Danny Parker/ Tom Van Allen || sınırlı sürüm
2000 >| ``Red Planet`` || Robby Gallagher ||
1999 >| ``At First Sight `` || Virgil `Virg` Adamson ||
998 >| ``The Prince of Egypt `` || Moses/God || dublaj
1997 >| ``The Saint`` || Simon Templar ||
1996 || ``The Ghost & the Darkness`` || Col. John Henry Patterson ||
The Island of Doctor Moreau `` >| Montgomery ||
1995 || ``Heat`` || Chris Shiherlis ||
Batman Forever `` >| Batman/Bruce Wayne ||
1993 || ``Tombstone`` || Doc Holliday ||
The Real McCoy`` >| J.T. Barker ||
1992 >| ``Thunderheart `` || Ray Levoi ||
1991 >| ``The Doors`` || Jim Morrison ||
1989 >| ``Kill Me Again `` || Jack Andrews ||
1988 >| ``Willow`` || Madmartigan ||
1986 >| ``Top Gun`` || Lt. Tom `Iceman` Kazanski ||
1985 >| ``Real Genius `` || Chris Knight ||
1984 >| ``Top Secret! `` || Nick Rivers ||


Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara


Görüşler

Bu konuda henüz görüş yazılmamış.
Gürüş/yorum alanı gerekli.
Markdown kodları kullanılabilir.

Val Kilmer ilgili konular

  • Val Kilmer

    Val Kilmer, (31 Aralık 1959) Amerikalı sinema oyuncusu
  • Mısır Prensi

    Mısır Prensi (özgün adı: The Prince of Egypt), 1998 yapımı, Brenda Chapman, Steve Hickner ve Simon Wells yönetmenliğinde Akademi Ödüllü bi
  • Top Gun

    Film
  • Déjà Vu (film)

    Déjà Vu, 2006, ABD yapımı sinema filmi.
  • Batman Daima

    Batman Forever (Batman Daima), Serinin bu bölümünde Batman'i Val Kilmer'ın oynadığı 1995 ABD yapımı filmdir. Gotham Şehri'nin Kahramanı Bat
  • Büyük Hesaplaşma

    Warner Bros. 1995 yapımı Amerikan Filmi.Başrollerini Al Pacino,Robert de Niro ve Val Kilmer'ın oynadığı Heat filmi Türkiye'de 1996'da vizyona
  • Tombstone (film)

    ''Tombstone'' 1993 ABD yapımı dramatik western filmidir. Türkiye'de de birçok ülkede olduğu gibi özgün ismi ile gösterime sunulmuştur.
  • Heat (1995 film)

    Warner Bros. 1995 yapımı Amerikan Filmi.Başrollerini Al Pacino,Robert de Niro ve Val Kilmer'ın oynadığı Heat filmi Türkiye'de 1996'da vizyona
  • Kiss Kiss Bang Bang

    ''Kiss Kiss Bang Bang'', senaryosunu ve yönetmenliğini Shane Black'in yaptığı, baş rollerinde ise Robert Downey, Jr., Val Kilmer ve Michelle Mon