Bryce Dallas Howard

Kısaca: Oyuncu ...devamı ☟

Oyuncu | Ad = Bryce Dallas Howard | Resim = Bryce Dallas Howard by David Shankbone.jpg | Resim eni = | Resim altı = Spider-Man 3 filminin galasında. | Doğum adı = Bryce Dallas Howard | Doğum tarihi = 2 Mart, 1981 | Doğum yeri = flagicon|USA Los Angeles, California | Önemli rolleri =

Bryce Dallas Howard, (d. 2 Mart 1981) Amerikan aktris. En bilinen filmleri M. Night Shyamalan`ın yönettiği Sudaki Kız ve Köy ile birlikte Gwen Stacy rolünde yer aldığı Spider-Man 3`dür.

Oyuncu bir aileden gelen Los Angeles, California`da doğmuştur. Aktör ve Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard`ın ve yazar Cheryl Alley`in kızıdır. Büyükbabası oyuncu Rance Howard ve amcası aktör Clint Howard`dır. Vaftizbabası ise aktör Henry Winkler`dır.

2006 yılından bu yana aktör Seth Gabel ile evlidir.

Filmografi

| | | |
Yıl !! Film !! Rol !! Not
2000 ``How the Grinch Stole Christmas``
2004 ``The Village`` Ivy Walker
``Book of Love`` Heather
2005 ``Manderlay`` Grace Margaret Mulligan
2006 ``As You Like It`` Rosalind
``Lady in the Water`` Story
2007 ``Spider-Man 3`` Gwen Stacy
2008 ``The Loss of a Teardrop Diamond`` Fisher Willow


Dış bağlantılar

  • IMDb`de kişi|Bryce Dallas Howard|0397171


DEFAULTSORT:Howard, Bryce Dallas

Kaynaklar

Vikipedi

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Ron Howard
1 yıl önce

aday gösterilmiştir. Bryce Dallas Howard (d.1981), Jocelyn Carlyle Howard (d.1985), Paige Carlyle Howard (d.1985), Reed Cross Howard (d.1987) adlarında...

Rance Howard
1 yıl önce

oyuncu ve film yapımcısı Ron Howard ile oyuncu Clint Howard'ın babası; oyuncu Bryce Dallas Howard'ın dedesidir. oyuncu Rance Howard 17 Kasım 1928'de Duncan...

Jurassic World
2 yıl önce

Connolly ve Trevorrow tarafından yazıldı. Başrollerinde Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, B. D. Wong...

Terminatör 4: Kurtuluş
1 yıl önce

ve başrollerinde Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Common ve Helena Bonham Carter'ın oynadığı 2009...

Örümcek Adam 3
1 yıl önce

paylaşmaktadır. Ayrıca bu filme Örümcek Adam 2'de olmayan Topher Grace, Bryce Dallas Howard ve Thomas Haden Church de eklenmiştir. Film, 4 Mayıs 2007'de ABD'de...

í–rümcek Adam 3, ABD ülke bayrağı, Amerika Birleşik Devletleri, 2007, 4 Mayıs, ABD, Amerika Birleşik Devletleri, Beyazperde, Broadway, Danny Elfman, Eddie Brock
Tutulma (film, 2010)
4 yıl önce

takvim anlaşmazlığı sebebiyle bu filmde geri dönmedi, onun yerine Bryce Dallas Howard Victoria'yı oynadı. Kasım 2008'in başında Summit Stephenie Meyer'in...

Sudaki Kız
4 yıl önce

ortaya çıktı. Köy filmindeki performansıyla da beğeni toplayan Bryce Dallas Howard'ın başrolü Paul Giamatti ile paylaştı. Cleveland, Cove Apartmanı'nın...

2005 MTV Film Ödülleri
4 yıl önce

Kazandı Ashanti - Coach Carter Elisha Cuthbert - The Girl Next Door Bryce Dallas Howard - The Village Emmy Rossum - Yarından Sonra Rachel McAdams & Ryan...

2005 MTV Film Ödülleri, 1992 MTV Film Ödülleri, 2003 MTV Film Ödülleri, 2004 MTV Film Ödülleri, 2006 MTV Film Ödülleri, Alfred Molina, Antonio Banderas, Ben Stiller, Brad Pitt, Dakota Fanning, Dustin Hoffman