Emmy Rossum (d. 12 Eylül 1986), Golden Globe ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

Emmy Rossum

Emmy Rossum (d. 12 Eylül 1986), Golden Globe ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

Filmografi

bgcolor="#CCCCCC"
Yıl !! İsim !! Rol !! Notlar
2006 >| ``Poseidon`` || Jennifer Ramsey ||
2004 || ``Operadaki Hayalet`` || Christine Daaí© ||
Yarından Sonra`` >| Laura Chapman ||
2003 || ``Mystic River`` || Katie Markum ||
Nola`` >| Nola || sınırlı versiyon
Passionada`` >| Vicky Amonte ||
2001 >| ``Amerikan Rapsodisi`` || Sheila (15`inde) ||
2000 || ``The Audrey Hepburn Story`` || Genç Audrey Hepburn || televizyon için yapıldı
1999 || ``Genius`` || Claire Addison || televizyon için yapıldı
As the World Turns`` >| Abigail Williams || televizyon dizisi
}

Kaynaklar

Vikipedi

İlgili konuları ara

Yanıtlar