Emmy Rossum

Kısaca: Emmy Rossum (d. 12 Eylül 1986), Golden Globe ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır. ...devamı ☟

Emmy Rossum (d. 12 Eylül 1986), Golden Globe ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

Filmografi

bgcolor="#CCCCCC"
Yıl !! İsim !! Rol !! Notlar
2006 >| ``Poseidon`` || Jennifer Ramsey ||
2004 || ``Operadaki Hayalet`` || Christine Daaí© ||
Yarından Sonra`` >| Laura Chapman ||
2003 || ``Mystic River`` || Katie Markum ||
Nola`` >| Nola || sınırlı versiyon
Passionada`` >| Vicky Amonte ||
2001 >| ``Amerikan Rapsodisi`` || Sheila (15`inde) ||
2000 || ``The Audrey Hepburn Story`` || Genç Audrey Hepburn || televizyon için yapıldı
1999 || ``Genius`` || Claire Addison || televizyon için yapıldı
As the World Turns`` >| Abigail Williams || televizyon dizisi
}

Kaynaklar

Vikipedi

Bu konuda henüz görüş yok.
Görüş/mesaj gerekli.
Markdown kullanılabilir.

Operadaki Hayalet (film, 2004)
1 yıl önce

dalda aday gösterildi. Onun sesi, masum dansçı kız Christine Daaé'yi (Emmy Rossum) öksüz kaldığı günden beri evi bildiği opera binasının gölgelerinin arasından...

Operadaki Hayalet (film, 2004), 2004, 2005, 2006, 21 Ocak, 24 Mart, ABD, ABD Doları, Allmovie, Altın Küre, Andrew Lloyd Webber
44. Primetime Emmy Ödülleri
4 yıl önce

44. Altın Saatler Emmy Ödülleri 30 Ağustos 1992 tarihinde düzenlenen Emmy Ödülleri. Pasadena, California'daki Pasadena Civic Auditorium'da yapılan ödül...

61. Primetime Emmy Ödülleri
1 yıl önce

61. Primetime Emmy Ödülleri 20 Eylül 2009'da düzenlenen ödül töreni. Los Angeles Nokia Theatre'da yapılan tören CBS tarafından yayınlanmıştır. Ödül adaylıkları...

Gizemli Nehir
4 yıl önce

Annabeth Markum Kevin Chapman - Val Savage Tom Guiry - Brendan Harris Emmy Rossum - Katie Markum Spencer Treat Clark - Sessiz Ray Harris Robert Wahlberg...

Glen Ballard
4 yıl önce

Annie Lennox - Dark Road (2007) Carina Round - Slow Motion Addict (2007) Emmy Rossum - Inside Out (2007) Annie Lennox - Songs of Mass Destruction (2007) Anouk...

Gaylen Ross
4 yıl önce

Elmaz Bayileri ve Emmy ödülü üzerine-İsviçre Bankalar ve Holokost kazanan filmler, Kanlı Para: İsviçre'de Nasyonel Sosyalist Parti Altını. 2009 yılında, Ross, Rezso Kasztner...

Whoopi Goldberg
1 yıl önce

kişinin başarabildiği Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini kazanmış kişilerdendir. Bu ödüllere ek olarak gündüz kuşağı Emmy ödülü de kazanmıştır...

Jessica Walter
1 yıl önce

TV Filmleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Emmy Ödülü almıştır. 1966 ile 1978 yılları arasında Ross Bowman ile olan ilk evliliği boşanma ile bitince...